Kurser

Kurser i SFNR:s regi:

Vidareutbildning i Neuroradiologi 2021 på Cypern ställs in!

Tyvärr kommer den fysiska kursen Vidareutbildningskurs i neuroradiologi, "Cypernkursen", ställas in. Den var planerad att hållas 4-11 oktober 2021 i Ayia Napa, Cypern.

Det är den rådande coronapandemin och det osäkra läget med att vi alla inte kan och får resa för våra arbetsgivare, återvända utan karantän etc. Det oklara läget på Cypern med smittspridning spelar också roll. Vi ser tyvärr oss nödsakade att ställa in kursen.

Återbetalning sker till de som har betalat och beroende på hur betalningar har skett kan återkoppling krävas från respektive inbokade. Ni kommer då att kontaktas av Ving.

Vi kommer nu att arbeta för en digital lösning av kursen och att den hålls samma tid av logistiska skäl dvs v 40 men då måndag-fredag 4-8 oktober 2021. De som sökt kursen har ju redan fått avsatt tid från arbetsgivarna. Ni som fortsatt är intresserade av att gå kursen kommer att behöva anmäla Er på nytt!

Vi återkommer till alla som anmält sig till kursen så snart vi kan med mer information hur vi kan hålla kursen och hur Ni anmäler Er på nytt till Vidareutbildning i Neuroradiologi under Svensk Förening för Neuroradiologis flagg.

Vänliga Hälsningar Håkan Almqvist

För kursledningen Håkan Almqvist Lars Jönsson Maggie Östman Titti Owman

 -------------------------------------------------------------------------

Kongresser och övriga kurser:

Web-föreläsningar i neuroradiologi

ESNR organiserar kotnadsfria web-föreläsningar - se info på deras web-sida!

 
Europeiska kurser i neurointervention:

www.esmint.eu